Daily Newspaper

Lelte Award an sem


29th Lelte Awards chu Zirtawpni zan khan Vanapa Hall-ah an sem ta a, hripui leng avangin award semna hi mipui tan chhim theih a ni lo va, a hmunah chanvo nei mi tlema zawng chauh an tel a, show hi LPS leh Zonet-ah te live-a tihchhuah a nih bakah YouTube-ah stream a ni bawk.

Award semnaah hian Health & Family Welfare minister Dr. R. Lalthangliana chu khuallian niin, Sawmtea Chhangte, Feli Fanai, Dj Lalvenhimi, Zorinzuali Khiangte, Hlimhlimi, K.Hminga, Rosy K Remsangpuii, Hmingtea Chhangte, Lalduhsaki, Lallawmawma, K. Lalthlamuankimi leh D Tawnglo val band te pawh an perform.

Lelte Award dawngtute chu:
Gospel Artist of the Year Male – Sawmtea Chhangte
Gospel Artist of the Year Female – Hlimhlimi
New Artist of the Year Gospel – Stacy Punte
Traditional Artist of the Year – Marina V Varte
Album of the Year – One in Christ (Kei kher maw Lalpa )
Female singer of the Year – Sangkimi Khiangte
Music Video of the Year – Michelle Varte (Chawngtinleri)
New Artist of the Year (lengzem ) – Jauvi
Male singer of the Year (Lengzem) – K.Hminga
Song of the Year – Chu ngei chu ka tan Van a ni e (Lalduhsaki)
Group/Duo of the Year – D tawng lo Val band
Music video of the Year (Gospel) -Vanlalsailova ( I lamah a tang )
Musician of the Year – Eric Renza
Choir of the Year -Bethlehem Pastor Bial Zaipawl
YMA zaipawl of the Year – Chaltlang Br YMA
Band of the Year – Shai Hills
Pavalai Zaipawl of the Year – Bungzung Pavalai
Lifetime Achievement – C. Durthanga
Young Achiever Award – Lalremsiami
Entertainer of the Year – Mastea
Song writer of the year – K. hminga

Epaper Subscribe Now

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy