Task Force thukhawm

Task Force thukhawm
Aizawl bawrhsap Dr Lalhriatzuali Ralte kaihhruaiin Solid Waste Management Rules Implementation Committee bawhzuina peng paruk zinga Sanitation Task Force Committee chu nimin khan an thukhawm.
An tih turte relin, department ruat bikte chan theuha hma an lo lak tawh dan an sawi. Felfai zawka bawlhhlawh paih theih dan tur te, a khawl leh sawngbawl chungchanga mipui hriat tur hrilhhriat leh, khawtlang, kohhran leh pawl hrang hrang tangkai taka an tel theih dan turte sawi a ni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More