Mizoram Chess Association hruaitu tharte

March ni 10, 2023 khan Mizoram Chess Association hruaitu thar thlanchhuan niin, inthlanna hun hi MJA lamin an buaipui a, he’ng mite hi kum 2023-2026 chhung atana hruaitu thar thlanchhuahte chu an ni.

-- Advertisement --

President : Er. Lalchhuana Ramhlun North
Senior Vice President : Dr. Lalhmuchhuaka Ramhlun North
Vice President : PC Lallianthanga Tuivamit
Vice President : C. Lalremsiama Luangmual
General Secretary : H. Lalthlamuana Dinthar
Joint Secretary : Micky Lalmuanpuia ITI Veng
Assistant Secretary : T. Zonuns^nga Zemabawk North
Treasurer : Lalruats^nga Khatla
Finance Secretary : Zosangluaia Ramhlun Vengthar

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More