WPL champion hmasaber Mumbai Indians

WPL champion hmasaber

-- Advertisement --

Mumbai Indians
India rama twenty20 cricket inelna ngaihhlut hlawh Indian Premier League zulzuiin kumin hian Women’s Premier League season hmasaber khelh a ni a, Pathiannia Delhi Capitals hnehtu Mumbai Indians kutah WPL trophy hmasaber a lut.
Brabourne Stadium, Mumbai-a Pathianni inkhelah Mumbai Indians chuan wicket sarihin Delhi nulate hi an hneh a, team neitu Nita Mukesh Ambani hoin WPL champion hmasaber nih an lawm.
Delhi Capitals hian over 20-ah run 131 siamin wicket kua an hloh a; Mumbai Indians hian over 19.3-ah ball thum la nei chungin an target 132 an khum a, run 134 siama pathum chauh out chungin wicket sarihin an chak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More