2024 iHeartRadio Music Awards-ah SZA a langsar

An rama Pathianni zan, keini tana Thawhtanni tuk khan 2024 iHeartRadio Music Awards chu Dolby Theatre, Los Angeles-ah an sem ta a, SZA a langsar hle a, award a dawng nual a, chung zingah hian ‘Kill Bill’ hla avanga song of the year a dawn pawh a tel a, R&B Artist of the Year, R&B Song of the Year, R&B Album of the Year te pawh a dawng.
Kumin iHeartRadio Awards-ah hian Taylor Swift-i’n award a dawng hnem ber a, award paruk a dawng a, mahse, award semnaah hian a inlan lo, tihihian iHeartRadio Music Awards a dawn tawh zawng zawng chu 25 a tling ta, he award dawng hnem ber a ni. Taylor Swift hian All-Genre category-ah Artist of the Year a dawng a, he award hi 2015, 2016 leh 2018-ah te pawh a lo dawng tawh bawk a ni.
SZA leh Peso Pluma ten award pali ve ve dawngin Swift an dawt a, an home genre, R&B leh Regional Mexican-ah award awm zawng zawng an dawng vek ve ve. Jelly Roll, Morgan Wallen, Karol G leh Jung Kook ten award pahnih theuh an dawng bawk.
All-Genre Categories
Song of the year : “Kill Bill” – SZA
Artist of the year : Taylor Swift
Duo/group of the year : OneRepublic
Best collaboration : “Calm Down”- Rema and Selena Gomez
Producer of the year : Jack Antonoff
Songwriter of the year : Ashley Gorley
Genre-Specific Categories
Pop song of the year (new category) : “Flowers”- Miley Cyrus
Pop artist of the year (new category) : Taylor Swift
Best new artist (Pop) : Jelly Roll
Pop album of the year : Olivia Rodrigo, Guts
Country song of the year : “Heart Like a Truck” – Lainey Wilson
Country artist of the year : Morgan Wallen
Best new artist (country) : Jelly Roll
Country album of the year : Morgan Wallen, One Thing at a Time
Hip-Hop song of the year : “All My Life”- Lil Durk ft. J. Cole
Hip-Hop artist of the year : Drake
Best new artist (hip-hop) : Ice Spice
Hip-hop album of the year : Metro Boomin, Heroes & Villains
R&B song of the year : “Snooze”- SZA
R&B artist of the year : SZA
Best new artist (R&B) : Victoria Monét
R&B album of the year : SZA, SOS
Alternative song of the year : “One More Time”- Blink-182
Alternative artist of the year : Fall Out Boy
Best new artist (alt and rock) : Noah Kahan
Alternative album of the year : boygenius, the record
Rock song of the year : “Lost” – Linkin Park
Rock artist of the year : Foo Fighters
Rock album of the year : Metallica, 72 Seasons
Dance song of the year : “Strangers” – Kenya Grace
Dance artist of the year : Tiësto
Latin pop / urban song of the year : “Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53”- Shakira and Bizarrap
Latin pop / urban artist of the year : Karol G
Best new artist (Latin pop / urban) : Young Miko
Latin pop / urban album of the year : Karol G, MAÑANA SERÁ BONITO
Regional Mexican song of the year : “Ella Baila Sola” – Eslabon Armado and Peso Pluma
Regional Mexican artist of the year : Peso Pluma
Best new artist (regional Mexican) : Peso Pluma
Regional Mexican album of the year : Peso Pluma, Génesis
K-pop artist of the year (new category) : Jung Kook
K-pop song of the year (new category) : “Cupid (Twin Version)”- FIFTY FIFTY
K-pop album of the year : Stray Kids, 5-Star
Best new artist (K-pop) (new category) : NewJeans
Best African music artist : Burna Boy
Socially voted categories
Best lyrics : “Is It Over Now? (Taylor’s Version)”- Taylor Swift
Best music video : “Seven”- Jung Kook ft. Latto
Best fan army : BTS Army
Social star award : Gracie Abrams
Favorite tour photographer : Joshua Halling – Louis Tomlinson
TikTok bop of the year : “Cruel Summer”- Taylor Swift
Favorite on screen (new category) : j-hope IN THE BOX
Favorite tour style : Taylor Swift
Favorite debut album (new category) : V, Layover

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More