Hnathawk tha chawimawina dawng

Mizoram Police leh Excise & Narcotics Department hnathawk zinga chawimawi phu thlanchhuah India ram pum huapa chawimawina sang bakah state chawimawina – Governor’s gold medal leh silver medal dawngtute chu Aizawl Sipai Lammuala Republic Day lawmnaah hlan an ni.

-- Advertisement --

SO to CM, deputy SP C Lalchhuanliana hnenah President’s Police Medal for Distinguished Service (Independence Day 2022); DIG (ER) Dinesh Kumar Sharma, MPS leh Aizawl DEF-a inspector Lalrinthangi hnenah Police Medal for Meritorious Service (Independence Day 2022); CID (Crime) sub-inspector Lalbelthangi hnenah Union Home Minister’s Medal for Excellence in Investigation (2022) hlan a ni.

Hengte hian Governor’s gold medal an dawng : Sub-inspector K. Lalnithanga, Excise & Narcotics Aizawl; constable Jessy Ramsangzuala, Anti-Narcotics Squad, Excise & Narcotics Aizawl; Inspector LP Zohmangaiha, Lunglei DEF; SI R. Lallawmawma, 4th IR Bn; SI C. Lalsangliana, Champhai DEF leh SI V.L. Dawngkima, Kolasib DEF.

Governor’s silver medal chu – driver Grade-I Laldanglova, Anti-Narcotics Squad, Excise & Narcotics Aizawl; constable H. Lalzirliana, Excise & Narcotics Aizawl; SI Kedar Prasad Sharma, PTS Thenzawl; SI K. Lalhermawia, 3rd IR. Bn; SI R. Lalhmunmawia, Lunglei DEF leh head constable Lalhruaizela, Traffic ten an dawng a ni.

Asst. commandant 1 Bn MAP R. Vanlalduata hnenah Police Medal for Distinguished Service hlan a ni a. Police Medal for Meritorious Service chu officer pathum – DIGP (CID) Lalhuliana Fanai, Inspector (admin) R Lalrumliana, Luangmual Lunglei leh
R Lalduata, Security Unit hnenah hlan niin, fireman Lalnunpuia hnenah Fire Service Medal Awarded hlan a ni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More